Dus, in de studie van Amerikaanse wetenschappers, gepubliceerd in de medische publicatie Journal of Reproductive Immunology, namen twee groepen vrouwen deel. Men omvat degenen die herhaalde miskramen: minstens drie keer tot 20 weken zwangerschap. Naar een andere – degenen wiens zwangerschap normaal verlopen.

Na het bestuderen van vrouwengewoonten in orale seks, kwamen wetenschappers erachter dat 41 van 72 vrouwen met miskarrages mannen blowjob maakten. In de tweede groep waren er 70 van de 92.

Op basis van deze en andere gegevens kwamen de onderzoekers tot de conclusie dat orale seks de waarschijnlijkheid van succesvolle babytaal verhoogt. Waarschijnlijk versterkt sperma in de mond van een vrouw het immuunsysteem, dat leidt tot een groter aantal succesvolle geboorte van een kind.

Natuurlijk is het onderzoek volledig klein en wordt de conclusies nog niet ondersteund door een ernstiger monster, maar de studie van deze verbinding zal doorgaan.

Herhaalde misdadigers gebeuren ongeveer met 1% van de vrouwen, en de reden is niet mogelijk om vast te stellen. Het is mogelijk dat de studie van het effect van sperma op het vrouwelijke lichaam zal helpen begrijpen hoe de weerstand van het moederorganisme tegen paternale antigenen superkamagra te versterken om de frequentie van miskraam te verminderen en met succes de zwangerschap te helpen.