Morhipo Üyelik Ve Giriş

Ayrıca, satın alma formunda kredi kartı bilgilerinizi vermeniz gerekmektedir. Yukarıda bahsedilen kişisel bilgileriniz; siparişlerinizi almak, ürün ve hizmetlerimizi sunmak, ödemelerinizi gerçekleştirmek, siparişlerinizi ulaştırmak ve siparişleriniz ile ilgili bilgi vermek, ürünler ve hizmetler hakkında pazarlama amacıyla sizinle irtibata geçmek, bilgilerinizi güncellemek, üyeliğinizi yönetmek ve sürdürmek, ilginizi çekebilecek ürün ve hizmetleri önermek ve 3. Şahısların teknik, lojistik ve benzeri diğer işlevlerini bizim adımıza yerine getirmelerini sağlamak amacıyla kullanılmaktadır. Açık rıza vermeniz halinde, size özel imkan ve teklifler, kişiselleştirilmiş kampanyalar, avantajlar, promosyonlar, reklamların oluşturulması, kampanya, yarışma, çekiliş ve diğer etkinliklerin düzenlenmesi,segmentasyon, raporlama, profilleme, pazarlama ve analiz çalışmalarının yapılması, Site veya diğer 3.

Üye ol

Aynı şekilde işveren müşteriye aktardığımız normal ve/veya özel nitelikli kişisel verilerinin silinmesini, yok edilmesini ve/veya anonim hale getirilmesini isterseniz bu talebinizi Şirket’imize iletebilirsiniz. Biz talebinizi değerlendirirken, söz konusu üye işveren ile hizmet sözleşmemizin devam ediyor olması halinde üye işverene de bu talebi ileteceğiz. Bunun yanı sıra, üye işveren ile hizmet sözleşmemizin sona ermiş olması durumunda,bu konuda measurement dönüş sağlayacağız. Üye işverenler sistemlerimiz aracılığıyla elde ettiği bilgilerden kendi nezdinde kendileri sorumludur, bu bakımdan, işveren sistemleri için ileteceğiniz taleplerinizi, size dönüşümüze istinaden doğrudan ilan sahibi firmaya iletmeniz gerekir.

Kimlik ve iletişim verileriniz; şirketimizin her türlü kampanya, hizmet/ürün tanıtım, reklam, promosyon, pazarlama faaliyetleri ile ilgili bilgilendirmek; kutlama, temenni, etkinlik, davet bildirimlerini iletmek için tarafınıza her türlü elektronik iletişim aracı ile ticari elektronik ileti gönderilmesi amacıyla KVKK’nın 5. Fıkrası uyarınca vermeniz halinde açık rızanızın varlığı hukuki sebebine dayanarak internet sitesi üzerinden paylaştığınız bilgiler aracılığı ile otomatik yöntemlerle toplanmakta ve işlenmektedir. Üye özgeçmişini yenibiris.com sitesi üzerinden oluştururken, özel nitelikli kişisel verilere ait doldurabileceği alanlarda, üyelere bilgilendirme yapan metinler bulunmaktadır. Üyen ilgili metinleri okuyarak, yalnızca özel nitelikli kişisel verilerinizin işlenmesine onay veriyorsa, özel nitelikli kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin alanları dolduracaktır. Özel nitelikli kişisel verilere ilişkin alanların doldurulup doldurulmaması yenibiriş.com’dan hizmet alıp almamayı etkilemeyecektir. Üye dilediği zaman, söz konusu özel nitelikli kişisel verilere ilişkin alanları güncelleyebilecek, veri paylaşımını durdurabilecektir.

Bölüm 4 Veri Sahiplerinin Kanundan Doğan Hakları

İnternet sitesinde yer alan bütün ürün ve hizmetlerin, sayfaların, bilgilerin, görsel unsurların önceden bildirimde bulunmadan değiştirme hakkı TEKNOLİST tarafından saklı tutulur. E-Bülten üyesi olmak istiyorumE-bülten kapsamındaki kişisel verileriniz tubisad.org.tr Sitesi Aydınlatma Metni’nde belirtiği şekilde işlenebilecektir. Bu verilerim şirketin bağlı şirketleri, iş ortakları ve iş ve işlemlerin yürütülmesi için resmi kurumlarla ile paylaşılmaktadır. Kişisel verilerimin şirket tarafından işlenmesine, şirket kampanyaları ve haberlerinin tarafıma e-posta ve telefon yolu ile ses ve görüntü içerikli olarak gönderilmesine ve kişisel verilerimin bu amaçla işlenmesine onay veriyorum. Ile paylaştığınız verilerinizin Ay Marka tarafında da güncellenmesi, zenginleştirilmesi gibi otomatik yöntemlerle veya resmi kurum, kuruluş ve adli/idari makamlardan gelen sizinle ilgili bilgi/belgelerin kaydedilmesi, iade süreçlerinize ilişkin evrakların kaydedilmesi ile otomatik olmayan yöntemlerle toplamaktayız.

Bu veri işleme faaliyeti sözlü, yazılı veya elektronik ortamlarda gerçekleşebilecektir. Ticari elektronik ileti gönderilmesi amacıyla işlenmesini ve bununla sınırlı olarak hizmet alınan yurt içinde ve/veya yurt dışındaki üçüncü taraflar ile paylaşılmasını kabul ediyorum. Amaç Yürürlükte bulunan 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması hakkındaki Kanunu ile kişisel verilerin işlenmesinde, başta özel hayatın gizliliği olmak üzere kişilerin temel hak ve özgürlüklerinin korunması ve kişisel verileri işleyen gerçek ve tüzel kişilerin yükümlülükleri ile uyacakları usul ve esaslar düzenlenmiştir.

  • • Üyelerin Sitemizden veya Sitemizde link verilen diğer sitelerden / mobil uygulamalardan / her türlü bildirimlerden edindikleri bilgiler, taraflarına elektronik iletişimi yapılan bilgilendirme, tanıtım ve reklamlar, keza her türlü öneriler çerçevesinde aldıkları kararlardan, bunlara göre yaptıkları hertürlü işlem ve uygulama ile sonuçlarından üyeler sorumludurlar.
  • Hangi kişisel verilerinizi ne amaçlarla işlediğimize dair detaylı bilgilere Aday Aydınlatma Metni’nden ulaşabilirsiniz.
  • Üye, Money Üyelik ve Rıza Beyanı metninde belirtilen çerçevede ve amaçlar ile Program’ın yürürlüğe sokabileceği uygulamalar çerçevesinde; doğrudan ve dolaylı olarak Money Programları tarafından, genel ve özel kampanyalar, avantajlar, ürün, hizmet tanıtımları, reklâm, diğer three.

İşbu Site’nin ziyaret edilmesi veya bu Site’deki hizmetlerden yararlanılması söz konusu fikri mülkiyet hakları konusunda hiçbir hak vermez. Sitemizdeki internet sayfaları ve ona bağlı tüm sayfalar (‘site’) ……………………… adresindeki ……………………………….firmasının malıdır ve onun tarafından işletilir. Sizler (‘Kullanıcı’) sitede sunulan tüm hizmetleri kullanırken aşağıdaki şartlara tabi olduğunuzu, sitedeki hizmetten yararlanmakla ve kullanmaya devam etmekle; Bağlı olduğunuz yasalara göre sözleşme imzalama hakkına, yetkisine ve hukuki ehliyetine sahip ve 18 yaşın üzerinde olduğunuzu, bu sözleşmeyi okuduğunuzu, anladığınızı ve sözleşmede yazan şartlarla bağlı olduğunuzu kabul etmiş sayılırsınız. Bu sistemde işlenen kişisel verileriniz bakımından veri sorumlusu T.C. Elemanuzmani.com, tüm bireysel ve kurumsal üyelerinin üye bilgilerini, güvenlik ve gizlilik prensipleri doğrultusunda koruyan interaktif bir platform olmayı hedeflemektedir. Elemanuzmani.com, Üye’nin siteyi aşağıdaki Gizlilik Prensipleri’ne veya yasalara aykırı olarak kullandığını tespit ederse veya yetkili mercilerce bu konuda bir tespit veya inceleme talebi gelirse, Üye ile ilgili bilgileri yetkili makamlara bildirmek hakkına sahiptir.

Fırsatları Takip Et, Yeni Yerler Keşfet!

MADDE 7.2.Üye verilerinin AVANSAS’ın ihmali olmaksızın yetkisi olmayan kişilerce okunmasından (üyenin bilgilerini başka kişilerle paylaşması, siteden ayrılırken çıkış yapmaması, vb. durumlardan) dolayı gelebilecek zararlardan Site hiçbir şekilde sorumlu olmayacaktır. Kanal D ileride doğacak teknik zaruretler bettilt güncel giriş ve mevzuata uyum amacıyla üyelere haber vermek zorunda olmadan işbu sözleşmenin uygulamasında değişiklikler yapabileceği gibi mevcut maddelerini değiştirebilir, iptal edebilir veya yeni maddeler ilave edebilir. Üye’ler Sözleşme’yi her zaman İnternet Sitesi’nde bulabilir ve okuyabilirler.

Sana Özel

Üye yanlış bilgi vermesi halinde sözleşmenin Colin’s tarafından tek taraflı olarak herhangi bir ihbara ve ihtara ihtiyaç duymaksızın derhal sona erdirebileceğini kabul eder. Üye, Money Üyelik ve Rıza Beyanı metninde belirtilen çerçevede ve amaçlar ile Program’ın yürürlüğe sokabileceği uygulamalar çerçevesinde; doğrudan ve dolaylı olarak Money Programları tarafından, genel ve özel kampanyalar, avantajlar, ürün, hizmet tanıtımları, reklâm, diğer three. Kişilere ait reklam ve pazarlama/iletişim, pazar araştırması anketleri, ve diğer müşteri memnuniyeti uygulamaları, bilgilendirmelerine ilişkin olarak kısa mesaj , mobil uygulama, anlık bildirim, e-posta, otomatik makinelerden arama, telefonla arama, bluetooth, beacon kablosuz ağlar, sosyal medya vb. Her türlü elektronik iletişim aracı ile kendisine ticari elektronik ileti ve diğer ileti gönderilmesine, kendisi ile iletişime geçilmesine, izin verir. 6698 sayılı Kanun uyarınca SAAT VE SAAT MAĞAZACILIK A.Ş.